Jobs

Rekrutteringsproces Ansøgningsskema produktion Ledige stillinger
 

Ønsker du job i produktionen?

Vi har løbende behov for nye medarbejdere i vores produktion på fabrikkerne i Vinderup og Skovsgaard - både til fastansættelse og i forbindelse med ferie. Vi ansætter mest fra vores jobbank, så skynd dig at sende en ansøgning ved at udfylde formularen - så er du med i puljen allerede fra i dag. 

Før du udfylder en ansøgning, vil vi bede dig om at læse nedenstående

Det er nogle vigtige informationer om arbejdet i produktionen, din ansøgning og vores arbejdsplads generelt. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Arbejdet i produktionen

Erhvervsbaggrund: Vi ansætter medarbejdere med alle mulige former for erhvervserfaring. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med fødevarer, men det er ikke et krav. 

Fysik: Du skal have et godt fysisk helbred. I nogle afdelinger forekommer løft, bære-, skubbe- og trækkefunktioner, der kræver en stærk fysik.

Medarbejdere med anden baggrund end dansk: Hos HKScan er vi mere end 25 forskellige nationaliteter med vidt forskellige kulturelle baggrunde. Det er en stor styrke for os. Vi stiller dog ét krav til alle nye medarbejdere. De skal kunne føre en samtale på dansk. Det er et krav, vi stiller, fordi det er vigtigt, at du bl.a. kan give og modtage instruktioner. Vi er jo netop en virksomhed, hvor der stilles store krav til hygiejne og sikkerhed. 

Derudover er et fælles sprog på HKScan vigtigt, fordi det er med til at skabe et godt og socialt arbejdsmiljø, hvor vi kommer hinanden ved på tværs af alder, køn, religion og kulturer. 

Din ansøgning

Jobbank: Når du har udfyldt ansøgningsskemaet, lægger vi din ansøgning i en jobbank. Her opbevares den i maksimum 6 måneder. Hvis du fortsat er interesseret i at blive ansat i HKScan, kan du lave en ny ansøgning eller kontakte os og forlænge den, du allerede har sendt.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre om vi har en åbning lige til dig.

Persondata: HKScan opbevarer og behandler dine persondata i henhold til persondataloven.  

At arbejde hos HKScan

Transportmuligheder Vinderup: Fabrikken ligger ca. 6 km uden for Vinderup. Der går ingen offentlige transportmidler forbi fabrikken, så du skal enten selv have et transportmiddel eller have kørelejlighed. 

Arbejdsmiljø: Alle medarbejdere i HKScan Denmark tager ansvar for et godt arbejdsmiljø. Vi er en virksomhed med højt til loftet. En arbejdsplads med plads til alle, der vil være med til at skabe resultater og en god arbejdsplads. Det arbejder vi på under mottoet "Sammen - om en god arbejdsplads"

 

Du finder ansøgningsskemaet her: http://jobapplication.hkscan.com/