Jobs

Rekrutteringsproces Ansøgningsskema produktion Ledige stillinger
 

Rekruttering til administrative stillinger

Uopfordrede ansøgninger
Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores mailadresse: dk.rose@hkscan.com. Uopfordrede ansøgninger opbevares i vores emnebank i 6 måneder. Hvis vi i denne periode får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, kontakter vi dig. Vi vil dog samtidig opfordre til at følge med i vores opslåede stillinger og søge specifikt, hvis du ser en stilling, som du er interesseret i.

Ledige stillinger
Du kan se vores ledige stillinger her: Ledige stillinger

Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, så hvis du ser en ledig stilling hos os, som du er interesseret i, anbefaler vi dig at sende din ansøgning til os hurtigst muligt.

Vi er grundige i rekrutteringsprocessen, fordi vi gerne vil sikre, at der er et godt match imellem kandidaten og jobbet. Nedenfor har vi kort beskrevet vores fremgangsmåde, når vi rekrutterer administrative stillinger.

Udvælgelse af kandidater
Alle kandidater får bekræftelse på ansøgningen. HR afdelingen og den ansættende leder vurderer de indkomne ansøgninger og udvælger relevante kandidater til samtale. 

Samtaler
Der vil typisk være 2 samtalerunder.

I 1. runde samtalen har vi typisk fokus på kandidatens CV i forhold til jobbet, så vi er sikre på, at de faglige kompetencer matcher jobbet. 

I 2. runde samtalerne har vi typisk mere fokus på de personlige kompetencer, og om vi vurderer, at kandidaten vil passe ind i vores kultur. Op til 2. samtalerne bliver kandidaterne bedt om at udfylde en personlighedstest og omtankeprøver. Disse er med til at danne grundlaget for dialogen under samtalen. 

Svar
Alle kandidater får besked på, om de er kommet i betragtning til jobbet eller ej. Vi bestræber os på, at kandidater, der har været til samtale, får telefonisk besked.

Persondatabeskyttelse
HKScan behandler og opbevarer dine persondata i henhold til persondataloven