Tilberedning

Bestil Økokogebog Hel Kylling Brystfilét Inderfilet Helt lår Underlår Overlår Vinger Indmad Partering Næringsværdier Tips!
 

Alt kan i praksis spises på en kylling - også indmaden



 


Brystfilét  
Brystfiléten er en del af det kødfulde bryst, og går for at være noget af det fineste kød på kyllingen. Kødet er lyst, fast, meget fedtfattigt og bredt anvendeligt.

Tilberedning:
Brystfileten kan steges som den er. Eller den kan hakkes, strimles (til wokmad), paneres – eller gives et snit i siden og fyldes med urter, grønt, flødeost, e.l.

Tilberedning som hel filet: krydres efter smag og steges på pande eller i ovn.

Pande: 9-10 min på hver side ved middelvarme.

Ovn: 20-25 min. v/200˚ (varmluft: 180˚)

OBS: Kan ikke anbefales tilberedt fra frossen tilstand.

 

 


Klik på den del af kyllingen som du ønsker at se tilberedningstid for.