Tilberedning

Bestil Økokogebog Hel Kylling Brystfilét Inderfilet Helt lår Underlår Overlår Vinger Indmad Partering Næringsværdier Tips!
 

Alt kan i praksis spises på en kylling - også indmaden



 


Hele lår med rygben        
Hele låret består, som navnet siger, både af et over- og et underlår.

Der er rimeligt meget kød på, som er både saftigt, mørt og nogenlunde fingervenligt. Låret kan selvfølgelig deles i to. Men det kan fint tilberedes helt, hvorved det bliver både saftigt, mørt og velsmagende – gerne direkte fra fryser til ovn.

Tilberedning :
Ovn:
ca. 45 min v. 200°
(varmluft: 180°)

Gryde:
Steges i olie tilsat smør i 50 min v. middelvarme.

OBS: Optøede lår skal have ca. 5 min mindre.

 


Klik på den del af kyllingen som du ønsker at se tilberedningstid for.