Tilberedning

Bestil Økokogebog Hel Kylling Brystfilét Inderfilet Helt lår Underlår Overlår Vinger Indmad Partering Næringsværdier Tips!
 

Alt kan i praksis spises på en kylling - også indmaden



 


Inderfilet  
Inderfileten (altid uden skind og ben) er det møreste kød på kyllingen. Det er den del af brystfileten, der sidder som et næsten selvstændigt stykke kød inderst mod skroget. Inderfileten er meget hurtig og nem at tilberede. Særdeles velegnet til wokretter. Men stykkerne kan også vendes i krydderier, lynsteges, sættes på pinde og spises med dipsauce.

Tilberedning som hel inderfilet:
Krydres efter smag og steges på pande eller i ovn.

Pande: 4-5 min på hver side ved middelvarme.

Ovn: 12-14 min v/200˚ (varmluft: 180˚)

OBS: Kan ikke anbefales tilberedt fra frossen tilstand.

 


Klik på den del af kyllingen som du ønsker at se tilberedningstid for.