Tilberedning

Bestil Økokogebog Hel Kylling Brystfilét Inderfilet Helt lår Underlår Overlår Vinger Indmad Partering Næringsværdier Tips!
 

Alt kan i praksis spises på en kylling - også indmaden



 


Kyllingehjerter
Hjerter er perfekte til stuvninger og gryderetter.

Steg hjerterne i smør ved middelhøj varme till de er gyldenbrune. Hæld væske over og kog op. Lad det simre i 30-40 minutter.

Hjerter har et højt indhold af jern.


Kyllingelever
Lever er blandt andet godt til patéer, stuvninger eller i sallat.

Tør leveren med husholdningspapir og steg leveren i 8-10 minutter ved svag varme til de er gyldenbrune og gennemstegte.


Kyllingekråser
Kråser passer til stuvninger og suppe.

Kråserne brunes i smør (kan evt. vendes i mel med salt og peber). Tilsæt væske og lad dem småkoge til de er gennemstegte - mindst 1 time.


 


Klik på den del af kyllingen som du ønsker at se tilberedningstid for.