Tilberedning

Bestil Økokogebog Hel Kylling Brystfilét Inderfilet Helt lår Underlår Overlår Vinger Indmad Partering Næringsværdier Tips!
 

Alt kan i praksis spises på en kylling - også indmaden



 


Overlår
Den øverste del af benet/låret, og et meget eftertragtet stykke kød. Overlåret er mørkere og mere saftigt end f.eks. brystet, og det smager af meget. Benet kan relativt nemt fjernes, så kødet kan foldes omkring fyld (samles med tandstik) eller skæres ud og anvendes til gryde- eller panderetter.
 
Tilberedning af hele overlår: Steges i ovn, i gryde eller på pande.
Ovn: 45-60 min v/200˚ (varmluft: 180˚)
Gryde/pande: Brun lårene i olie. Tilsæt væske og steg videre i 40-45 min v/ middelhøj vrme.

OBS: Frosne overlår bør optøes før tilberedning

 


Klik på den del af kyllingen som du ønsker at se tilberedningstid for.