Tilberedning

Bestil Økokogebog Hel Kylling Brystfilét Inderfilet Helt lår Underlår Overlår Vinger Indmad Partering Næringsværdier Tips!
 

Alt kan i praksis spises på en kylling - også indmaden



 


Underlår
Som navnet siger: den nederste del af benet med smagfuldt, saftigt og mørt kød. På engelsk er underlår kendt som ”Drumsticks”, fordi de er udstyret med et ’indbygget håndtag’, der også gør dem meget velegnede som ”gnavemad” – dvs. uden brug af kniv og gaffel. Derudover meget velegnede til gryderetter, buffetmad o.l.

Tilberedning:
Ovn:
40-45 min v/200˚ (varmluft: 180˚)

Grill om sommeren: dejligt, men tidskrævende. Kog evt. lårerne før de lægges på grillen, det afkorter tilberedningstiden betragteligt.

OBS: Frosne underlår bør optøes før tilberedning

 


Klik på den del af kyllingen som du ønsker at se tilberedningstid for.