Tilberedning

Bestil Økokogebog Hel Kylling Brystfilét Inderfilet Helt lår Underlår Overlår Vinger Indmad Partering Næringsværdier Tips!
 

Alt kan i praksis spises på en kylling - også indmaden



 


Vinger – typisk kaldet »Wings«
Der er ikke så meget kød på vingen. Men der er skind, som med den rette stegning bliver dejligt sprødt og delikat at bide i.

Wings egner sig fortrinligt som fingermad til buffeter og uhøjtidelige sammenkomster. Gerne med en eller flere sauce at dyppe i.

Wings er ofte gennemstegte på forhånd – og ofte marinerede og/eller krydrede – hvorved de blot skal opvarmes før servering. Gerne på grill, så de bliver ekstra sprøde. De fås dog også ferske.

Tilberedning af forstegne wings:
Ovn :direkte fra fryseren: ca. 20-25 min v/220˚ (varmluft: 200˚).
Optøede: ca. 15-17 min i ovn eller på pande (v/ lav-middel varme).

Ferske wings skal have lidt længere tid, men ikke meget. Lad farven og skindets sprødhed afgøre det.

 


Klik på den del af kyllingen som du ønsker at se tilberedningstid for.