Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Æblekylling med muskat og fløde

 

 


Æblekylling med muskat og fløde
4 personer


4-6 stk. kyllingefilet af overlår uden skind
1 spsk. mel
Salt og friskkværnet peber
1 spsk. smør
1 spsk. olie
2 dl hvidvin eller hønsebouillon
2,5 dl madlavningsfløde
3 æbler i tynde både
Revet muskatnød

Marinerede bønner:
500 g grønne bønner
1 rødløg i tynde både
4 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike (eller vineddike)
1 tsk. salt
1 fed knust hvidløg
friskkværnet peber
 
Tilberedning:
Bland salt og peber i melet og vend lårfileterne heri. Steg dem i smør og olie på en pande til de tager farve. Læg dem i en gryde og tilsæt vin (eller bouillon) under omrøring. Lad det koge 5 minutter. Tilsæt fløde og æbler og lad retten koge 10-12 minutter. Smag til med revet muskatnød, salt og peber.

Marinerede bønner:
Kog bønner så de stadig har bid. Læg de tynde skiver løg i et dørslag og hæld ca. 1 liter kogende vand over dem.
Rør dressingen sammen og smag til med peber. Vend løg og bønner i dressingen mens de stadig er lune.

 
Print opskriften
Gem opskriften