Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Brunkål med kyllingelår

 

 


Brunkål med kyllingelår
10 personer

Ingredienser:
20 stk. kyllingeunderlår
300 g bacontern
3 spsk. smør
2 spsk. rapsolie
2 stk. hvidkål
4 stk. porrer
6 stk. gulerødder
180 g sukker
5 spsk. smør
ca. 5 dl vand/bouillon
3 stk. laurbærblade
salt og peber
rugbrød
sennep
persille
 
Tilberedning:
Dup kyllingelårene tørre med et stykke køkkenrulle. Brun baconternene i en gryde uden fedtstof og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle. Tilsæt smør og olie i gryden og brun kyllingelårene i gryden i et par minutter. Brun et par lår af gangen og læg dem til side. 
Skær hvidkålen i kvarte, fjern stok og de yderste blade og snit hvidkålen i strimler. Rens porrerne, skræl gulerødderne og skær det hele i skiver. Smelt sukkeret i en stor gryde til det er gyldent og tilsæt smør til det karamellisere. Brun hvidkålen i gryden under omrøring og tilsæt porrer og gulerødder. Tilsæt vand, laurbærblade og kyllingelår, sku ned for varmen og lad det simre under låg i 25-30 minutter til kyllingelårene er stegte. Vend de stegte bacontern i brunkålen og server med rugbrød, sennep og frisk persille.
 
Print opskriften
Gem opskriften