Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Barbecuekylling med bulgur

 

 


Barbecuekylling med bulgur
4 personer

Ingredienser:
500 g barbecuemarineret kyllingebrystfilet
200 g bulgur
3 dl vand eller bouillon
40 g mandler
3 spsk. olivenolie
100 g rødløg
2 fed hvidløg
1 tsk, stødte koriander
½ tsk. stødt kanel
Lidt reven muskatnød
400 g squash
50 g lyse rosiner blandes i salaten
Bredbladet persille
Salt + peber

Tilberedning:
Overhæld bulguren med kogende vand tilsæt salt og peber, og lad det trække under låg i ca. ½ time. Hak mandlerne groft og brun dem på en varm pande. Hak løget og brun dette tilsæt hvidløg og krydderier og lad det simre i 5 min.

Del hver kyllingebrystfilet i 2 stykker og steg dem på en pande i 10-15 min. på hver side.

Squashen skæres i strimler og varmes også på panden. Det hele anrettes på en stor tallerken.

Brødcroutoner købes eller laves selv.

 
Print opskriften
Gem opskriften