Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Chili-Bønnegryde med Kylling

 

 


Chili-Bønnegryde med Kylling
10 personer


Ingredienser:
5 kyllingebrystfileter
450 g hvide bønner
6-7 fed hvidløg
3 laurbær
500 g chorizo, chilipølse
1 aubergine
2 squash
olivenolie
650 g cherrytomater
3 tsk paprika, evt. røget
salt og peber
revet Cheddarost

Tilberedning:  
Læg bønnerne i blød natten over. Skyl dem og kog dem i frisk vand i ca. 45 minutter med 2 hele fed hvidløg og laurbær. Gem halvdelen af kogevandet.

Skær kylling og chorizo i skiver og aubergine og squash i tern.

Pil de sidste fed hvidløg, hak dem fint og kom dem i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt kylling, chorizo, aubergine- og squashtern og rist det i ca. 5 minutter.

Halver cherrytomaterne og kom i gryden med kogte bønner og ca. 3-4 dl kogevand. Kog det op i ca. 8-10 minutter og smag til med paprika, salt og peber.

Drys med revet ost og persille og server evt. med nachos eller brød.

 

TIP: Prøv at komme et par ristede kyllingepølser (classic) ned i bønnegryden.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften