Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Citronkylling med cremet spidskål

 

 


Citronkylling med cremet spidskål
4 personer


Ingredienser:
10 kyllingebrystfileter
Smør
6 ansjosfileter
3 dl piskefløde
5-6 dl bouillon, evt. grøntsag
1-2 citroner, økologiske
2 bdt dild
Salt og peber
2-3 spidskål
Groft brød


Tilberedning:
Halver kyllingebrystfileterne på tværs og brun dem i en gryde med smør.

Mos ansjosfileter i lidt fløde og kom det i gryden. Tilsæt resten af piskefløden, bouillon og 1 spsk revet citronskal. Lad det simre med låg på i ca. 7 minutter. Smag saucen til med citronsaft, hakket dild, salt og peber.

Fjern de yderste blade på spidskålen, skær den i tykke skiver og kom det i gryden. Lad det dampe med i gryden i et par minutter og server kålen med kylling, sauce og frisk dild.

Server med groft brød.

TIP: Hvis du ønsker mere tilbehør til retten, så kog fuldkornspasta til og vend det i saucen. Retten er også god til nye kogte kartofler.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften