Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Forårsrulle med majskylling

 

 


Forårsrulle med majskylling
4 personer

Ingredienser:
1 stk. majskyllingebryst, skåret i strimler
50 g bacon i tern
¼ spidskål, skåret i tynde strimler
1 stk. rødløg, snittet
Citronskal
½ fed hvidløg, knust

Risdej, forårsrulle dej
Kan købes frossent hos asiatiske supermarkeder: 4 stk. a ca. 25x25 cm.

Salat:
2 stk. hjertesalat, skåret i kvarte
16 stk. baby gulerødder, flækket
2 spsk. pinjekerner, bages ved 200° i 4 min.
2 spsk. jordnøddeolie
10 g parmesanost, reven
salt og peber

Tilberedning:
Majskylling og bacon ristes på en stegepande tilsat lidt smør. Spidskålen gives et kort opkog i letsaltet vand. Bland herefter kylling, bacon, spidskål, rødløg, citronskal og hvidløg.

Fordel fyldet på de 4 stykker risdej og luk som små pakker med lukningen nedad. Pensel med lidt olie og bag i ovnen ved 200° C i ca.12 min.

Vend ingredienserne til salaten sammen og gem lidt af den revne parmesanost som strøs ud over salaten, når den er anrettet i en skål.

Server de varme bagte forårsruller med soja og salat.

 
Print opskriften
Gem opskriften