Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fyldt filet med mini rösti og salsa

 

 


Fyldt filet med mini rösti og salsa
4 personer


Ingredienser:
4 stk. fyldte brystfiletet med hvidløg/persille
600 g kartofler
1 tsk. salt
50 g smør
6 tomater
4 forårsløg
1 grøn peber 
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Flydende honning

Tilberedning:
Tilbered de fyldte brystfileter efter anvisning på pakken.

Skræl og riv kartoflerne og bland salt i.
Lav små klatter af kartoffelblandingen og tryk dem flade på panden hvor de steges i smør.
Hold dem lune i ovnen.
 
Halver tomaterne og kassér kernerne, hak tomatkødet fint.
Hak forårsløg og grøn peber fint. 
Vend tomat, forårsløg, grøn peber med olivenolie og presset hvidløg.
Smag til med salt & peber og flydende honning.
 
Print opskriften
Gem opskriften