Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fyldt økologisk kyllingebryst med chili sauce

 

 


Fyldt økologisk kyllingebryst med chili sauce
10 personer

Ingredienser:
5 stk. økologiske kyllingebryster med skind og ben.
10 stk. Serano skinke
200 g peberfrugt
300 g blandede svampe (skåret i skiver)
100 g Buko Provence (17%)
75 g smør.
2 bdt. grønne asparges
1½ l hønsebouillon
½ l fløde
5 spsk. sød chili sauce.
1 stk. chili 
2,5 kg asparges kartofler
Salt og peber

Tilberedning:
Fjern benene fra kyllingebrysterne og brun dem på alle sider på en varm pande i smør. Skær en lomme i siden på brysterne.

Peberfrugter og svampe svitses i smør og drysses med salt og peber. Det skal simre til vandet fra svampene er væk.

Peber/svampe blandingen vendes med Buko Provence og fordeles i lommerne på kyllingebrysterne, hvorefter de rulles med Serano skinken.

Steges i ovnen ved 160° C i ca. 20 min.

Aspargesene vaskes og det nederste knækkes af. Kog hønsebouillonen op og lad aspargesene simre med i 5-8 min vorefter de tages op.

Chilien hakkes fint og kommes i hønsebouillonen sammen med fløden. Lad saucen koge i 15 min. (kan evt. jævnes med lidt Maizena).

Skær aspargesene i 2 cm. Stykker, og kom dem i saucen lige før saucen serveres. Kartoflerne koges, kan evt. vendes i lidt smør før servering.

De økologiske kyllingebryster skæres i skiver og serveres med asparges kartofler og sauce.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften