Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet kyllingebrystfilet med hotte tomater og ærtedip

 

 


Grillet kyllingebrystfilet med hotte tomater og ærtedip
4 personer


Ingredienser:
4 stk. Kylling brystfilet (gerne smagsmarineret)
4 skiver citron
400 g cherrytomater
1/2 l lagereddike
450 g sukker
5-10 stilke timian
2 stk. rød chili, hakkes groft
400 g. grønne ærter, gerne fra frost
1 fed hvidløg
200 g lyst brød i grove tern
1 tsk. stødt spidskommen
4 spsk. olivenolie
Salt og peber, frisk fra kværn
4 stk. tandstikker

Tilberedning:
Ærterne overhældes med kogende vand. Vandet sigtes fra og ærterne blendes med hvidløg og smages til med salt og peber.
Brødternene vendes med olie, spidskommen, salt og peber og bages i en forvarmet ovn ca. 7 min. v. 185°C, til de er gyldne og sprøde.

Eddike, sukker, timian og chili koges op og simrer ca. 10 min.
Den kogende lage hældes over cherrytomaterne, og de trækker 15 min.

Kylling brysterne foldes om citronskiverne og holdes sammen med tandstikker. Grilles til gennemstegt ca. 8 min. på hver side.

Lagen hældes fra tomaterne, og de serveres straks med de grillede kylling brystfileter, ærtedip og de krydrede brødtern.

Retten kan fint suppleres med løse ris.

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften