Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hvidløgsmarineret bryststeg

 

 


Hvidløgsmarineret bryststeg
4 personer

Ingredienser:
2 stk. kyllingebryststege med hvidløg

Krydret pimentsauce:
2 spsk. olivenolie
2 stk. skalotteløg, hakket
2 røde peberfrugter i mindre stykker
3 dl hønsefond
2 fed hvidløg
1 chili u. kerner
2 dl fløde
Saften af 1 lime
Salt og peber
800 g kartofler i store tern
600 g gulerødder i stænger
Sriske timianblade
Salt og peber
Olivenolie til stegning

Tilberedning:
Kom kyllingebryststegene i en bradepande. Steg dem i en forvarmet ovn ved 200° C i 45 min. Inden servering skæres brystkødet fra og anrettes på et fad.Steg gulerødder i en gryde med lidt olie, kom timian, salt og peber ved. Steg kartoffeltern på en pande ved middelvarme i lidt smør og olivenolie, samt salt og peber. Kom olivenolie i en gryde og sauter løget, kom peberfrugt i og sauter i ca. 5 min. Kom hønsefond ved og lad det koge i 15 min. Kom chili, fløde i og lad det koge yderligere i 10 min. Blend saucen til ensartet konsistens og kom det tilbage gryden. Smag til med limesaft, salt og peber. Server skiver af kyllingebryststegen med kartoffeltern, timiangulerødder og peberfrugtsauce.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften