Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i grov sennep

 

 


Kylling i grov sennep
4 personer

2 økologiske kyllingebrystfileter
salt
olie til bruning
3 dl hønsebouillon
3 spsk grov sennep
1 bundt grofthakkede forårsløg
2-3 madlavningsfløde 18%
400 g spæde spinatblade
lidt hakkede krydderurter f.eks. persille, basilikum, kørvel

Tilberedning:
Drys kyllingefileterne med salt og brun dem i olie i en gryde. Tilsæt bouillon og lad det simre i 10 minutter under låg.
Pisk sennep i retten, tilsæt de grofthakkede forårsløg og madlavningsfløde. Lad det simre i yderligere 2 minutter.
Tag kødet op og skær det i lidt mindre stykker. Vend spinatbladene i og drys med krydderurter.
Server til kødet eller vend kødet i saucen.

Tip!
Det specielle ved denne ret er at sennep er
en helt fantastisk makker til kylling. Server med
pasta eller små nye kartofler.

 
Print opskriften
Gem opskriften