Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i majs med grønne asparges

 

 


Kylling i majs med grønne asparges
2 personer

2 kyllingebrystfileter
2 spsk kinesisk soja
olie
1 bundt grønne asparges
2 friske majskolber eller 250 g frosne
250 g cherrytomater
salt, peber

Tilberedning:
Læg kyllingefileterne i et fad. Bland soja med 2 spsk olie og hæld det over. Lad det trække 15 minutter. Vend dem af og til.
Knæk den yderste træede del af aspargesene og skær dem i 5 cm stykker. Fjern svøbet på majskolberne. Stil dem på højkant og skær kernerne
af med en skarp kniv.
Brun fileterne i olie på begge sider i en sauterepande. Steg dem yderligere 4 minutter på hver side. Kom asparges ved og steg 2 minutter. Tilføj
majskerner og cherrytomater. Lad det hele simre 5 minutter. Drys med salt og peber. Server fra gryden eller hæld det i en serveringsskål.
Server med brød

 
Print opskriften
Gem opskriften