Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med blomkålskarry

 

 


Kylling med blomkålskarry
4 personer

Ingredienser:
4 stk. kyllingebrystfilet m/skind

Blomkålskarry:
1 stk. blomkål
2 stk. løg
250 g cherrytomater
god karry
1 dl vindruekerneolie
2½ dl græsk yoghurt

Raita:
1 agurk
4 tomater
¼ bdt. mynte
2½ dl græskyoghurt

Tilbehør:
Råstegte kartofler

Tilberedning:
Kyllingestykkerne tørres af, pensles med olie. Steges ca. 20-25 min. ved 200° C i en forvarmet ovn.

Blomkålskarry: Løg og blomkål renses og skæres groft. Olien varmes i en gryde, løg og blomkål svitses i 2 min. Tomaterne hældes ved, lad det yderlig simre i 5 min. Tages fra varmen og yoghurten vendes i.

Raita: Agurken skrælles, flækkes, og kernerne tages ud. Agurken skæres i små terner. Tomaterne skæres i ¼, kernerne fjernes og tomaten skæres i små tern. Mynten snittes fint , det hele vendes i yoghurten og det smages til.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften