Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med grillede asparges

 

 


Kylling med grillede asparges
10 personer

Ingredienser:
10 stk. kyllingebrystfileter
½ dl flydende honning
1 dl olivenolie
2 bdt. karotter ca. 50 stk.
2 bdt. grønne asparges ca. 50 stk. 
½ dl olivenolie
Salt
Peber
1 stk. rødløg
Brøndkarse
Rosa peber

Dressing:
½-1 spsk. sennep
2 spsk. balsamico
ca. 7 spsk. olivenolie 
2 stk. skalotteløg

Tilberedning:
Rør honning og olivenolie sammen og læg marinaden i en plasticpose med brystfileterne.

Rens og skyl asparges og karotter og vend dem i olivenolie, salt og peber. Pil rødløget og skær det i tynde ringe.

Rør dressingen sammen af sennep og balsamico og dryp olien i under kraftig omrøring. Pil skalotteløgene, skær dem i fine tern og vend det i dressingen. 

Steg brystfileterne på grillen/panden i ca. 5 minutter på hver side, men pas på med for hård varme, da marinaden let kan blive brændt.

Grill grønsagerne i 2-3 minutter - de skal stadig have bid.

Skær brystfileterne i skiver og anret dem på de grillede grønsager.

Pynt med rødløg og plukket brøndkarse og dryp dressingen over.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften