Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med rysteribs

 

 


Kylling med rysteribs
4 personer

Ingredienser:
2 stk. kyllingebryststege
600 g sommerkål, spidskål, savoykål, snittet i 1 cm brede strimler
2 spsk. smør
2 spsk. mel
4 dl vand fra blanchering af kålen
2 dl fløde
1 –2 spsk. dijonsennep
½ dl hakket persille/kørvel
salt og peber

Rysteribs:
1 bk. ribs
1 dl sukker

Tilberedning:
Ribs og sukker blandes i en skål og passer sig selv. Kom kyllingebryststegene i en bradepande, krydr med salt og peber. Steg dem ved 200° C i 45-55 min. inden servering skæres brystkødet fra og anrettes på et fad. Kog vand i en stor gryde, giv kålen et hurtigt opkog og skyl det derefter med koldt vand i en sigte. Gem kålvandet til stuvningen. Lad kålen dryppe af. Varm smør op i en gryde, når det bruser kommes melet i og røres rundt til det er suget op til en bolle, kom lidt efter lidt kålvand i og rør melblandingen godt ud, dette gentages til saucen har en ensartet konsistens. Når alt kålvandet er brugt, kommes fløden i og det hele småkoger ved middelvarme under omrøring. Kålen vendes i og smag til med sennep, salt og peber. Inden servering kommes krydderurter i. Server med nykogte kartofler.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften