Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med tyttebærcoulis

 

 


Kylling med tyttebærcoulis
4 personer

Ingredienser:
2 stk. kyllingebryststeg, naturel

Tyttebærcoulis:
1 glas tyttebærsyltetøj
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. sennep
Saft af 1/2 appelsin
Skal af 1 hel appelsin, gerne usprøjtet

Salat:
1 l plukket/skyllet blandet salat (frissesalat, raddichio, romaine el. iceberg)
50 g græskarkerner
75 g soltørrede tomater i olie evt. strimler el. hakket
Salt og peber

Tilberedning:
Kyllingebryststegene lægges i en bradepande og krydres med salt og peber. Steges i en varm ovn ved 200° C i 45 min. eller til stegen er gennemstegt. Udskæres og anrettes på et fad.
Pres tyttebærsyltetøjet gennem en sigte og pisk de øvrige ingredienser i og smages til. Kan gemmes i et glas på køl nogle dage.
Græskarkerner ristes på en varm pande til de begynder at ”springe” drysses med groft salt og afkøles. Salaterne kommes i en skål og vendes med de tørrede tomater, samt salt og peber. Drys med græskarkerner til sidst.
Serveres med små smørristede nye kartofler krydret med salt og peber.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften