Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingebryst med fennikel og lakrids

 

 


Kyllingebryst med fennikel og lakrids
4 personer

2 kyllingebrystfileter
1 stor fennikel
salt, rosa peber
2 spsk olivenolie
ca. 2 tsk lakridspulver

Salat
bladene fra 2 babysalater
8 store cocktailtomater i kvarte
1 dl små sorte græske oliven
saft fra ½ citron
2 spsk olivenolie
salt, peber

Tilberedning:
Snit fennikel i tynde skiver på langs. Krydr kyllingefileter med salt og peber. Varm olivenolie i en sauterepande
og brun og steg fileterne ca. 4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.Fjern dem fra panden.
Kom fennikel på panden og sauter et par minutter. Krydr med salt og rosa peber. Bland alle ingredienser til tilbehør.
Anret fennikel og brystfileter på hver sin tallerken og drys med lakrids.

Tip!
Giv grovbrød til retten.
I stedet for salat kan retten anrettes på kogt pasta, som er vendt med lidt creme fraiche og masser af kryddergrønt.

 
Print opskriften
Gem opskriften