Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingebryststeg med melonsalat

 

 


Kyllingebryststeg med melonsalat
4 personer

Ingredienser:
2 stk. kyllingebryststege

Hvidløgsbruchetta:
12 skiver af baguette/flutes
2 fed finthakket hvidløg
½ dl olivenolie
Salt og peber

Melondressing:
1 netmelon u. skal i mindre stykker
2 spsk. olivenolie
2 spsk. sirup
kværnet peber

Salat:
½ Romaine salat
Sennepsblade
Rødbedeblade
2 stk. avocado, i mindre stykker
1 bk. cherrytomater
Lidt sukker

Tilberedning:
Kom kyllingebryststegene i en bradepande. Steg dem i en varm ovn ved 200° C i 35 min. Inden servering skæres brystkødet fra og anrettes på et fad. Halver cherrytomater, drys dem med lidt sukker og kom dem i en kold ovn og bag dem lige så lang tid som kyllingen.
Blend melon med olivenolie, sirup og smag til med kværnet peber. Bland hakket hvidløg og olivenolie sammen og fordel det på brødene, de varmes i ovnen i ca. 5 min. til de er let sprøde. Pluk salaten og kom avocadoen i sammen med de bagte tomater.Server skiver af kylling med salat, hvidløgsbruchetta.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften