Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingebryststeg med rødkål og orange

 

 


Kyllingebryststeg med rødkål og orange
4 personer

Ingredienser:
2 stk. kyllingebryststege

Rødkål:
Lidt olivenolie el. fedt
½ rødkål, snittet
½ dl balsamicoeddike, mørk
1 dl rørsukker
3 stjerneanis
2 kanelstænger
800 g små kogte pillede kartofler
100 g sukker
50 g smør
500 g grønne bønner

Tilberedning:
Kom kyllingebryststegene i en bradepande og krydr med salt og peber. Steg dem ved 200° C i ca. 45 min til de er gennemstegt.

Inden servering skæres brystkødet fra og anrettes på et fad.

Kom olie el. fedt i en gryde og varm det op. Kom rødkål i og lad det sautere ved middelvarme i 5 min. uden at det tager farve. Tilsæt balsamicoeddike, sukker stjerneanis og kanelstænger. Lad det småsimre i 15 min. under låg.

Varm sukker op på en pande ved middelvarme, lad det smelte til det er brunt, vær opmærksom på at det ikke brænder. Kom smør på og lad det smelte, kom kartofler på og lad dem brune på panden til de er ensartet brune over det hele.

Kog en gryde med vand og kom de grønne bønner i og lad dem koge i 5 min. Vandet hældes fra og krydres med salt og peber lige inden servering.

Server skiver af kyllingebryststegen med rødkålen, sukkerkartofler og bønner.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften