Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeruller med sød puré

 

 


Kyllingeruller med sød puré
10 personer

Ingredienser:
8 stk. majskyllingebrystfileter
12 stk. jordskokker
5 stk. æbler
2 dl vand
16 skiver parmaskinke
Olie
Frisk timian

Tilberedning:
Skæl jordskokker og æbler, og skær dem i store tern. Kom dem i en gryde med vand, og lad dem småsimre i ca. 25 minutter. Smag puréen til med lidt salt, peber og hakket timian.

Skær hver brystfilet i 3 aflange stykker. Rul lidt parmaskinke om hvert stykke kylling, og steg dem på panden i lidt olie i ca. 5 minutter på hver side.

Server kyllingerullerne på lidt puré, og pynt med frisk timian.   

TIP: Kyllingerne kan også sættes på spyd/træpinde, og puréen kan blendes og bruges som dip.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften