Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingesalat med grønkåls dressing

 

 


Kyllingesalat med grønkåls dressing
4 personer

Ingredienser:
4 stk. stegt kyllingebryst
250 g frisk grøn pasta   

Grønkåls-kapers dressing:
50 g grønkål,  skylles grundigt og stokken fjernes
2 spsk. kapers    
2 spsk. olivenolie    
1 knsp. citronskal
    
100 g slikærter, skoldes og snittes
½ stk. fennikel, skylles og snittes

Tilberedning:
Kyllingebrysterne varmes i ovnen ved 200° C i ca. 15 min.

Blancher grønkål i 1 min og skær i strimler. Vend med olie, kapers og citronskal.

Skær kyllingebrysterne i skiver.

Vend den kogte pasta med grønkålskapers dressing, ærter og fennikel. Smag til med salt og peber.

Vend pastaretten sammen og server.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften