Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Majs-brystfilet i fad

 

 


Majs-brystfilet i fad
4 personer


Ingredienser:
3 stk. majskyllingefilet
6 tynde skiver parmaskinke
Salt og peber
500 g små kartofler   
1 dåse majs    
2 stk snack peber   
1 stk. squash    
3 stilke rosmarin    
Salt og peber
300 g Mornay sauce    
2 dl vand    
Salt og peber

Tilberedning:
Strø kyllingefileterne med salt og peber og pak dem ind i parmaskinken.

Rens grønsagerne og skær squash og snack peber i mundrette stykker og vend sammen med de øvrige ingredienser. Fordel lidt i bunden af et ildfast fad, læg kyllingebrysterne i og fordel endeligt resten af tilbehøret.

Stil fadet i en forvarmet ovn ved 180° C i 60-70 min.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften