Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Mexi kyllingesalat

 

 


Mexi kyllingesalat
10 personer

Ingredienser:
8-10 kyllingebrystfileter
2-3 l vand
2 røde chili
3 fed hvidløg
1½ dl fiskesauce
3 spsk rødvinseddike
4 spsk limesaft
½-1 dl rørsukker
1-2 tsk majsmel
3 agurker
3-4 papaja
2 bdt forårsløg
2 pakker bønnespirer
friske koriander

Tilberedning:
Kog en gryde op med vand og tilsæt en flækket chili og 2 fed pillet og halverede hvidløg. Kog kyllingebrysterne i lagen i 5 minutter, sluk for varmen og lad dem afkøle i væden i ca. 1 time.

Flæk den anden chili, rens den for kerner og skær den i små tern.

Kog fiskesaucen op med rødvinseddike, limesaft og rørsukker. Rør majsmel ud i lidt af den varme sauce og rør det hele i gryden. Kog op i et minut, afkøl dressingen på køkkenbordet og smag til med hakket chili og 1 fed presset hvidløg.

Skyl agurkerne og skær dem tynde strimler med en gulerodsskræller.
Skræl papajaerne, halver dem og skrab kernerne ud.
Skær papajakødet i tynde skiver.
Rens forårsløgene og skær dem i tynde strimler.

Findel kyllingen og vend den i lidt af dressingen. Tilsæt agurk, papaja, forårsløg, bønnespirer og friske koriander og server den flotte kyllingesalat i skåle med resten af dressingen.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften