Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Økologisk kyllingebryst med kold vichyssoise

 

 


Økologisk kyllingebryst med kold vichyssoise
4 personer

Ingredienser:
4 stk. økologiske kyllingebrystfileter
Salt og peber
2 spsk. græskarkerner, groft hakket
5 dl hønsefond/bouillon

Vichyssoise:
4 stk. bagekartofler, skrællet og skåret i tern
1 stk. løg, snittet
1 tsk. rapsolie
1 dl sødmælk
1 dl creme fraiche
Salt og peber 
1 tsk. dijon sennep

1 stk. skoleagurk, skæres i bånd med en tyndskræller
6 stk. asparges, rengøres, snittes og skoldes med kogende vand
2 spsk. jordnøddeolie, alternativt anvendes sesam eller olivenolie

Tilberedning:
Porcher kyllingefileterne i hønsefond under låg ca.  10 min. Tag kyllingen op.

Sauter løg og kartofler kort i rapsolie og tilsæt hønsefond. Kog til kartoflerne er møre, ca. 15 min. Træk gryden fra blusset, tilsæt mælk og blend suppen grundigt med en stavblender. Vend creme fraichen i og smag til med salt, peber og evt. dijon sennep.

Steg kyllingefileterne kort på en hed stegepande tilsat lidt olie. Anret på tallerken og strø med græskarkerner, salt og peber.

Server kyllingefileterne sammen med vichyssoise med asparges, agurk og lidt olie trukket på overfladen.

 
Print opskriften
Gem opskriften