Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Økologisk kyllingebryststeg med marinerede grønsager

 

 


Økologisk kyllingebryststeg med marinerede grønsager
10 personer

Ingredienser:
5 stk. økologiske kylling bryststege
250 g bulgur
250 g gule/røde peberfrugt, i strimler
250 g grønne asparges, i 2 cm stykker
250 g squash, i ½ skiver
250 g gulerødder, i tynde stænger
250 g blomkål, i små buketter
250 g broccoli, i små buketter
2 pot. Purløg, fintsnittede
7 dl eddike
700 g sukker
Salt og peber mix

Tilberedning:
Gnid de økologiske kylling bryststege med salt og drys med peber.

Bryststegene steges i ovnen ved 150° C i 45 – 50 min.
Alle de snittede grønsager kommes i en skål. Eddike og sukker koges op og hældes over grønsagerne, og lad det trække 15 min.
Kog ½ l vand op og hæld den over bulguren under kraftig omrøring så det ikke klumper.
Når bulguren har trukket alt vandet, vendes det sammen med grønsagerne i eddiken, og stilles på køl i 2 ca. timer.

Tip! Der kan serveres smørstegte kartofler vendt i nødder og svampe sauce til retten.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften