Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Parmesan- og valnøddebagte kyllingebryster

 

 


Parmesan- og valnøddebagte kyllingebryster
4 personer

Ingredienser:
4 stk. kyllingebrystfileter.
8 stk., halve valnødder, hakkes meget fint
1 stk. æg
30 g parmesan, reven
Salt og peber

Knoldsellerisalat:
1 stk., knoldselleri, skrællet og skåret i tern a ca. 1 cm længde.
8 stk. små tomater (gerne blomme- eller dadeltomater), skåret i kvarte
¼ stk. rød chili, befriet for kerner og hakket
1 fed hvidløg, knust
3 spsk. persille, hakket (anvend også gerne stilken)
1 tsk. citronskal, fintreven
Salt og peber

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.

Vend hakkede valnødder, æg og parmesan sammen, og smag til med salt og peber. Fordel blandingen i et jævnt lag på fileterne overside. Læg dem på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 200° i 25-30 min.

Kog selleriternene i saltet vand i ca. 10 minutter. Herefter drypper de af og ristes på en hed stegepande tilsat lidt olie.

Vend de øvrige ingredienser i og server salaten med brystfileterne.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften