Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Røget kyllingesalat med porre

 

 


Røget kyllingesalat med porre
10 personer

Ingredienser:
8 stk. majskyllingebrystfileter 
1½-2 spsk. røget paprika
3 spsk. olivenolie
vand
4-5 stk. porrer
250 g rygeost
150 g cremefraiche
1½ spsk. sennep
2 bdt. radiser
15-20 stk. pitabrød

Tilberedning:
Dup majskyllingebrysterne tørre med køkkenrulle.

Rist røget paprika af på en tør pande, tilsæt olivenolie og brun majskyllingerne på begge sider.

Tilsæt vand halvt op ad kyllingerne og lad kyllingerne simre i vandet i 5 minutter på hver side.

Lad kyllingebrysterne hvile i 10 minutter.

Skyl porrerne, skær dem i skiver og rist dem på en pande i olie i 5 minutter.

Findel kyllingekødet i mindre stykker og vend det rygeost, cremefraiche og sennep.

Vend porreskiverne i kyllingesalaten og smag til med salt og peber og evt. røget paprika.

Drys med rensede og hakkede radiser og server kyllingesalaten til pitabrød, rugbrød eller i en sandwichbolle.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften