Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Snysk med kylling fra Als

 

 


Snysk med kylling fra Als
10 personer

Ingredienser:
8 stk. kyllingebrystfiléter
200 g grønne bønner
6 stk. gulerødder
20 stk. kartofler
130 g smør
100 g mel
5 dl sødmælk
5 dl grøntsagsbouillon
2 tsk. reven muskatnød
Salt og peber
Radiser
Brøndkarse

Tilberedning:
Skær kyllingebrystfileterne i store tern.

Nip bønnerne. Kog kartofler og gulerødder i letsaltet vand i 12 minutter. Kom bønnerne i kogevandet i de sidste 2 minutter.

Skær alle grøntsagerne i tern og kom dem i en skål.

Brun kyllingeternene i 30 g smeltet smør i en gryde i ca. 6 minutter. Tag kyllingeternene op og læg dem til side.

Smelt resten af smørret (100 g) i gryden, kom mel i og rør det sammen. Tilsæt sødmælk og bouillon, rør det ud og lad saucen koge op. Spæd evt. til med mere bouillon, hvis saucen bliver for tyk og klæbrig. Smag saucen til med reven muskatnød, salt og peber.

Kom grøntsagstern og kyllingetern i saucen og varm den igennem i et par minutter.

Server kylling i snysk med friske radiser og brøndkarse.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften