Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Solbær kylling med polenta

 

 


Solbær kylling med polenta
4 personer


Ingredienser:
4 stk. kyllingebrystfileter
2 spsk. smør
1 spsk. olie
Salt og friskkværnet peber

Solbærsauce:
300 g solbær
2 dl kraftig hønsebouillon
Friskkværnet peber evt. lidt saucejævner

Polenta:
2 dl polentamel
3,5 dl vand eller hønsebouillon
50-75 g parmesan
2 spsk. smør

Tilberedning:
Dup kyllingen tør. Smelt smør og olie sammen og lad det bruse op på en pande. Steg kylling ved medium varme til den er gylden og gennemstegt. 5-6 minutter på hver side. Tag kødet af panden, drys med salt og peber og lad det hvile tildækket. Panden skal du bruge til saucen, så den skal ikke rengøres.

Solbærsauce:
Kom solbær og bouillon på panden med stegefedtet fra kyllingen, lad det koge op og smag til med peber. Er den for tynd, kan du jævne med lidt saucejævner.

Polenta:
Kog vand eller bouillon op og drys polenta i mens du pisker. Lad det simre mens du rører i det i ca. 5 minutter og pisk smørret i. Server straks med masser af revet parmesanost over til kyllingen med solbærsaucen.

 
Print opskriften
Gem opskriften