Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Stegt bryst med græskarpuré

 

 


Stegt bryst med græskarpuré
4 personer

Ingredienser:
4 stk. kyllingebrystfileter
1 stor porre
10 stilke purløg, skåret i 4 cm’s længde
1 dl hasselnødder

Græskarpuré:
1 lille Hokaido græskar
1 dl creme fraiche
1 fed hvidløg, knust
Salt og sort peber

Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C.

Krydr fileterne med salt og peber og rist dem på en hed stegepande i lidt fedtstof. Bag fileterne færdige i ovnen ved 180° C i ca. 15 min.

Befri græskaret for skal og kerner og skær det i tern. Kog dem i vand i ca. 15 min. under låg. Sigt vandet fra og purer på foodprocessor eller passer gennem en sigte. Bland creme fraiche og hvidløg i puréen og smag til med salt og peber.

Rengør porren og skær den i skiver. Blancher skiverne kort i spilkogende vand.

Rist nødderne i ovnen ved 180° C i 7 min.

Spred pureen på tallerkener og placer det stegte kyllingebryst ovenpå. Afslut med porreskiver, purløg og bagte hasselnødder

 
Print opskriften
Gem opskriften