Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Stegt brystfilet med salat

 

 


Stegt brystfilet med salat
4 personer

Ingreidienser:
400 g stegt kyllingebrystfilet
300 g markchampignon
150 g krebsehaler
400 g blandede salater
1 bakke rødbedespirer
4 stk. hele hvidløg
4 spsk. olivenolie
4 kviste timian
1 stor lime
2 spsk. olie
1 spsk. sukker
salt + peber

Tilberedning:
Inderfileterne lunes i en ovn ved 200 grader C i ca. 5 min. Svampene sauteres i varm olie og til sidst tilsættes krebsehalerne. Hvidløgene snittes i toppen og dryppes med olivenolie og bages i ca. 40 min ved 180 grader C. Det hele anrettes på salaten i store dybe tallerkener. Saften fra limen piskes med olien og lidt sukker. Dressingen hældes og over, og der pyntes med timiankviste.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften