Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sticky Chicken Garlic

 

 


Sticky Chicken Garlic
4 personer

600 g bryst- eller inderfilet
2 æg
2 dl rasp
1 dl soyasauce
1 dl honning
4 hvidløg
2 spsk. hoisin sauce,

Skær kylling i mindre stykker.
Vend kyllingen i æg og så i rasp og læg stykkerne på bagepapir.
Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
 
Soyasaucen koges lidt i en sauterpande.
Tilsæt honning, skiveskåret hvidløg, hoisin sauce, ingefær og kog lidt ind cirka 2-4 minutter.
Vend kyllingestykkerne i saucen. 
 
Server med finthakkede forårsløg og pasta.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften