Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sumakkylling i majswrap

 

 


Sumakkylling i majswrap
10 personer

Ingredienser:
10 stk. majskyllingebrystfilter
2-3 spsk. sumak (krydderi)
4 spsk. olivenolie
5 stk. avocadoer
3 kogte majskolber/dåsemajs
20 stk. majswraps
Thai basilikum

Humus:
600 g kogte kikærter
3-4 fed hvidløg
1 spsk spidskommen
citronsaft
olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Kom sumak og olivenolie i en frysepose med kyllingeskiverne og lad dem marinere på køl (gerne et par timer).

Blend kikærterne med hvidløg og spidskommen og smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Skær majskyllingebrysterne på tværs i 3 skiver med en skarp kniv.

Halver avocadoerne, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver.

Steg de sumakmarinerede majskyllingeskiver på panden i 1-2 minutter på hver side, og server dem i lune majsrwraps med avocado, majs, thai basilikum og hjemmelavet humus.

TIPS! Sumak er et mellemøstligt rustrødt krydderi fra frø af en frugt på en kraftig busk som gror vildt i bjergene. Smagene er citrusagtig med en bitter eftersmag. Sumak kan købes i de fleste etniske forretninger eller grønthandlere.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften