Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Varm kartoffelsalat med stegt kylling

 

 


Varm kartoffelsalat med stegt kylling
4 personer

Ingredienser:
400 g stegt kyllingebryst skæres i tern
12 skiver bacon

Rugbrøds croutons:
100 g rugbrød, befriet for skorper og skåret i små kvadrater af ca. ½ cm
25 g smør

Kartoffelsalat:
500 g små kartofler
1 spsk. rapsolie
½ tsk. salt
150 g grønne bønner, skæres i stykker på 1 cm
2 dl ærter
½ dl dild, hakket
1 dl hytteost
2 spsk. citronsaft
salt og peber

Tilberedning:
Krydr kyllingeternene med salt og peber og rist dem på den varm pande. (Ternene kan også anvendes uden yderligere tilberedning).

Vend kartoflerne i olie og salt og bag i ovnen ved 200° C i ca. 20 min.

Baconen ristes sprød ved lav varme på en stegepande eller på rist i ovnen. Lad baconskiverne køle af og bryd dem i mundrette stykker.

Til croutonerne smeltes smørret på en stegepande, og rugbrødsternene tilsættes. Ristes ved lav varme under omrøring i ca. 8 min.

Vend kylling med de øvrige ingredienser, og med kartoflerne mens de endnu er varme. Server kyllingesalaten lun.

Tip! Kyllingesalaten er også god til madpakken.

 

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften