Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Brystfilet med salat og grillet augergine

 

 


Brystfilet med salat og grillet augergine
4 personer

4 stk kyllingebrystfilet med 6% ekstra jomfru olivenolie
1 aubergine, skåret i 1/2 cm tykke, runde skiver
1 squash, skåret i 1/2 cm tykke, runde skiver
6 stilke citrontimian

Salat: 
200 g babysalat
3 stilke timian, plukket i små buketter
1 finthakket skalotteløg
Lidt god olivenolie
Saft fra en citron
220 g blød gedeost 
50 g ristede pinjekerner
Havsalt og friskkværnet peber

Tilbehør:
Grønne og sorte oliven


Steg (eller grill) brystfileterne ved høj varm, 2 minutter på hver side, så de bliver sprøde. Sku ned for varmen og steg dem færdige.

Rist pinjekernerne på panden.

Vend babysalat, skalotteløg og timian med olivenolie og citronsaft.

Varm en (grill)pande helt op, så den nærmest står og ryger. Pensl den med olie og grill aubergineskiverne og squash på hver side, så de får et flot grillmønster. Læg dem på køkkenrulle, og drys med salt og citrontimian.

Vend de grillede auberginer og squash med salaten, drys med gedeost og pinjekerner.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften