Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Brystfilet med tomattærter

 

 


Brystfilet med tomattærter
4 personer


Ingredienser:
4 kyllingefileter med 6% ekstra jomfru olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber

Tomattærter:
1 rulle butterdej
4 spsk. dijonsennep
200 g fintrevet emmentaler
400 tomater
8 sorte oliven uden sten, skåret i skiver
Frisk timian
Olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber

Fransk grøn salat:
1 iceberg salat, skåret i rustikke stykker
2 rødløg, i fine terninger

Sennepsdressing:
1 dl olivenolie
½ dl hvidbalsamicoeddike
1 spsk. dijonsennep
Havsalt og friskkværnet peber

Tilbehør: sorte oliven 

4 små, smurte tærteforme, 8 cm i diameter eller 1 stort tærtefad på 20 cm i diameter

Tilberedning:
Rul dejen ud i tærteformene og skær kanterne til. Smør dem med dijonsennep og drys med ost.

Skær tomaterne i skiver og fordel dem og oliven over osten. Drys med timian og dryp olivenolie over, krydr med salt og peber. Bag tærten midt i en 180 grader varm ovn i 25-35 minutter til dejen er sprød og gylden.

Steg (eller grill) brystfileterne ved høj varme i 2 minutter på hver side, så de bliver sprøde. Sku ned for varmen og steg dem færdige.

Bland salat og rødløg sammen i en stor skål.

Rør ingredienserne til sennepsdressingen sammen, hæld over salaten og vend godt rundt så al salat og rødløg er med dressing.

Servér tærterne lune som tilbehør til kyllingen og den friske salat.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften