Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Cordon Bleu med råmarineret grønt

 

 


Cordon Bleu med råmarineret grønt
4 personer

Ingredienser:

4 stk. kyllinge Cordon Bleu
6 store skrællede kartofler
3 tsk. flydende margarine
Salt og peber
1-2 dl kartoffelvand
120 g grønne bønner
4 stk. gulerødder i skiver
1 stort løg i skiver
120 g rodselleri i tændstikker
30 g champignon i skiver
1 spsk. frisk dild, hakket
4 spsk. koldtpresset raspolie
4 spsk. vand
4 tsk. vineddike
1 tsk. estragoneddike
2 spsk. sukker

Tilberedning:

Cordon Bleu varmes i ovnen ved 200° C i ca. 20 min.

Bønner, gulerødder, løg, selleri, champignon, og dild blandes og lægges i et fad. Olie, vand, vineddike, estragoneddike og sukker koges op og hældes over grønsagerne. Stilles i stuetemperatur i 4-6 timer. Kartoflerne koges uden salt. Vandet hældes fra. Margarinen hældes ved og kartoflerne piskes mens kartoffelvandet hældes i, lidt efter lidt. Mosen piskes længe så den bliver luftig og let. Smages til med salt og peber.
Grønsager og mos serveres til de varme Cordon Bleu.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften