Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Cordon Bleu med rissalat

 

 


Cordon Bleu med rissalat
4 personer

Ingredienser:

4 stk. Kyllinge Cordon Bleu
4 dl kogte ris
2 stk. gulerødder i tern
1 stk. fintsnittet porre
1/2 løg, hakket
2 spsk. fennikel, hakket
8 stk. champignon i kvarte
1/2 tsk. gurkemeje
1 tsk. karry
Salt + peber
2 dl grøntsagsbouillon
½ dl kaffefløde
1 spsk. mandelsplitter
Olie til stegning

Tilberedning:

Varm cordon bleu i en varm ovn ved 200° C i ca. 20 min.
Gurkemeje, karry, porrer og løg ristes i lidt olie, bouillonen tilsættes, og det simrer i 5 min. Fløden tilsættes og simrer videre 5-10 minutter, smages til med salt og peber.
Gulerødder, fennikeller, champignoner og mandelsplitter sauteres let, og risene vendes forsigtigt i, smages til med salt og peber.

 
Print opskriften
Gem opskriften