Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fyldte lårfileter med pestokartoffelsalat

 

 


Fyldte lårfileter med pestokartoffelsalat
4 personer


Ingredienser:
8 kyllingelårfileter med 6% ekstra jomfru olivenolie
750 g kogte, nye kartofler
25 sorte oliven 
4 springløg, skåret på skrå i skiver

Pesto:
200 g rucola
50 g pinjekerner
1 fed hvidløg
30 g parmesan
1 dl olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber

Fyld:
30 g pinjekerner
6 hvidløg i olie
12 sorte oliven uden sten
8 soltørrede tomater
1 håndfuld basilikum

Desuden: 8 kødnåle til at holde på fyldet.

Tilberedning:
Pesto: Blend rucola med pinjekerner. Tilsæt olie, citronskal og parmesan, krydr med salt og peber. Juster tykkelsen med olien og evt. lidt kold vand hvis den er meget tyk.

Skær kartoflerne i kvarte, vend dem i pesto sammen med oliven, og drys med springløg.

Hak ingredienserne til fyldet, rør det sammen og fordel i lårfileterne, som lukkes med en kødnål og brun dem på panden. Læg kødet i et ovnfast fad og steg dem færdige i en 180 grader varm ovn i 15 minutter.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften