Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Gratinerede kyllingekokotter

 

 


Gratinerede kyllingekokotter
10 personer

Ingredienser:
1,2 kg hakket kyllingekød
800 g pasta, suppehorn
2 bdt porrer
2 fed hvidløg 
75 g smør
3-4 dl piskefløde
2 spsk sennep
½-1 dl hakket estragon  
salt og peber
400 g revet ost
1 dl rasp
evt. salat

Tilberedning:
Tænd ovnen på 180 grader.
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken. Skyl og rens porrerne og skær dem i skiver. Pil hvidløgene og hak dem fint. Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvidløg og porreskiver og steg dem i et par minutter. Tilsæt hakket kyllingekød og steg det i gryden. Tilsæt piskefløde, sennep, hakket estragon salt og peber. Vend den kogte pasta i kyllingeporresaucen og tilsæt halvdelen af osten. Fordel kyllingeblandingen i 10 smurte koketter/ildfaste forme. Vend resten af osten med rasp, drys det på kyllingekoketterne og bag dem i ovnen i 15-20 minutter. Serveres evt. med en grøn salat.

 
Print opskriften
Gem opskriften