Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet Chevapchichi

 

 


Grillet Chevapchichi
4 personer

Ingredienser:
Chevapchichi
1 pk./400 g hakket kyllingekød
1 fed hvidløg, revet
1 lille løg, fint hakket
1 spsk. paprika
1 lille æg
2 dl persilleblade, hakkede
1 dl dild,
1 spsk. oregano, hakket
1 spsk. timian, hakket
1 spsk. rosmarin, hakket
½ tsk. rød chili, fint hakket
2 spsk. rasp
Salt og peber
4 store grillspyd

Agurkesalat:
2 stk. agurker
1 lille salatløg
½ tsk. rød chili, fint hakket
1 spsk. olivenolie
Citronskal og saft fra ½ usprøjtet citron
Bred bladet persilleblade
Salt og peber

4 dl ris

Tilberedning:
Læg grillspyddene i vand. Rør kyllingefarsen sammen og smag til med salt og peber. Form kyllingen om grillspydene og grill dem på begge sider i cirka 3-5 minutter

Skræl, halver og skrab kerner ud af agurkerne og skær dem i skiver. Pil salatløget, halver og snit fint. Vend ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Server de grillede Chevapchichi spyd med den friske agurkesalat og kogte ris.

 
Print opskriften
Gem opskriften